Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lola ellenségei

2009.07.05

Ez Lola ellenségeiről szól. Hát...van egy pár! Olvasd el és megismerkedhetsz az ellenségeimmel!

 

 

Karai Réka az egyik legfőbb ellenségem.Ki nem álhatom. Egyszerűen megkeseríti az életemet. Összefodlalva a szememben egy kis béka!Sminkeli magát ami a mi korunkban nem tesz jót a bőrnek.30 éves korára majd úgy fog ki nézni mint egy bibircsókos boszi.

 

Krámer Dóra a másik legfőbb ellenségem.Úgy viselkedik mint Réka klónja.Azt tanácsolom neki (jó szándékból és nem azért mert azt akarom, hogy a barátom legyen), hogy lépje  ki Réka árnyékábból, mert ha őt követi nem lesz saját ízlése és karrierje sem. Egyébként ő nagyon fura, Pesti szőke hajú Barbie  baba.

 

Ennyit a legfőbb ellenségeimről!!!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

xDDD

(Réka, 2010.10.30 09:06)

Uff Viva... Nem mondom, kemény vagy xD De azért köszi... ^^ Amm Lola, amikor mostanában megpróbáltunk 4-en barátok lenni, még eggyütt röhögtünk, matek órától kezdve már elkezdtél undok szipírtyóskodni! Szal a te hibád, hogy nem a te barátod Dóri és már Zita sem! És hidd el, én tudom hogy Zita előbb-utóbb kibékül veled, szóval, ne mondd azt h én fordítottam őket ellened! Ők tdják melyik "bandában" érzik jól magukat. És ők a Dóri Zita Réka bandában szeretnek lenni. De ez bármikor változhat, csak légy türelmes.

www.koczó.vivi@fremail.hu

(vivi, 2010.04.14 15:34)

Bocsi,csak nagyon mérges voltam a VIKIRE ........... és rajtad töltöttem ki a dühöm BBBBBOOOOOOOOOOCCCCCCSSSSSSSS:]

tudod

(vivi, 2010.03.22 15:49)

a réka és a dodi nagyon jo fej nem úgy mint te hülye ribi [ ha nem tudnád ribanc]

Ejha...

(Réka, 2009.08.24 14:41)

Képzeld lola! Nem sminkelem magam már régóta! És amm tudom hogy ki akarsz békülni a Dórival. Engem nem érdekel! Dóri szabad életet él mint én. Nem tiltunk egymásnak semmit. :)